Tips om hvordan du velger kontorstoler og stoler

Når du velger kontormøbler er svært viktig å ta hensyn til kontorstoler og kontorstoler, fordi det påvirker komforten av arbeidet. Det er svært viktig for riktig fordeling av last skje på ryggraden, og høyde og vippe justerbare stoler var – fordi den direkte påvirker arbeidets produktivitet.

Mange av kravene til kontorstoler og kontorstoler skjærer med de generelle kravene til kontormøbler. For det første – er pålitelighet, brukervennlighet og visuell appell. Men hvis du velger andre møbler tilstrekkelig eksterne data og tekniske spesifikasjoner på kontorstol er det nødvendig å sette seg ned og prøve alle sine innstillinger og funksjoner. Dette – hovedkortet i å velge stoler og kontorstoler.

Bevisst valg av kontorstoler og kontorstol – den viktigste faktoren i å opprettholde høy effektivitet og ansattes helse.
https://www.office1.bg/NOWY+STYL+ISIT+ARM+CHROME+%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%9B+%D0%9F%D0%9E%D0%A1%D0%95%D0%A2%D0%98%D0%A2%D0%95%D0%9B%D0%A1%D0%9A%D0%98+%D0%A1%D0%98%D0%92-c3896-a4010100125/
«Maple» tilbyr en moderne samling av kontorstoler og stoler ledende europeisk produsent – «New Style».

Farge seter og kontorstoler

Valget av farge kontorstol eller krakk avhenger av fargen på interiørløsninger og kontormøbler. Men du må også huske på at lyse farger er flere merker i ferd med utnyttelse. Derfor, når du velger en farge kontorstol eller krakk bør være å finne et kompromiss mellom den eksakte matchende farge larm interiør og ytelsen til en bestemt farge av stolen, det var ikke nødvendig å rense det valgte elementet for ofte.

Material produksjon kontorstoler og stoler

Metallet som brukes i fremstillingen av deler av setestøtten og rammeelementene i produksjonen av stolene. Alle eksternt synlige metallelementer må være enten forkrommet eller malt.

Trevirke anvendes for fremstilling av dekorative plater. Også av bøyd kryssfiner ark laget de aller fleste av skrotter av lenestoler og kontorstoler.

Ekte lær, syntetisk lær og stoff som brukes til møbelrammer, samt for møbelputer på armlenene til stoler og kontorstoler.

Plast – for produksjon av reklame, dekorative dekker på løfte elementer, fôring ved kryssinger stråler, samt for produksjon av armlener kontorstoler og lenestoler.

tekniske egenskaper

kontorstol rammen må være nøyaktig vertikal, symmetrisk. Legg merke til bredden og dybden av sete- og rygg skjemaer på ergonomi.

høydejusteringsmekanisme (pneumoelement, gazpatron) må en pålitelig feste en hvilken som helst stilling, med unntak av spontan løfting eller senking, så vel som å dempe belastningen på ryggraden med en skarp landing på setet.

Femkantet stjerne basen er laget av en enhet-cast plast og metall (eller forkrommet plast / tre plater). Fra praksis: metal cross er lengre og mer pålitelig.

Mekanismer for endring sittestilling, både i vertikale og horisontale plan, bør arbeide for å fikse den valgte plasseringen av setejustering uten konkrete tiltak og tydelig.

Hjul (hjul) skal være lett og fritt rotere og fast og sikkert inn i hullene på korset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *