Diskret og intelligent – pastellrosa

Stille pastelltoner har fantastiske funksjoner og alt annet enn påstand om «den nye sorte». Argumenterer med det selvfølgelig mulig, men det er tid diskret, pulveraktig maling kan innrømme selv på den strengeste og formelle måten. Iført en klassisk tredelt dress, en skjorte eller en enkel blyant skjørt disse skyggene, vil du aldri bli tatt på alvor, og det vil aldri føle kontroversielle synspunkter.
Altrosa – dette er en av de viktigste nåværende trender, som er lett mulig og tilgjengelig. Et godt alternativ for implementeringen – ikke vær redd for å kombinere forskjellige farger i pastell nyanser, som melon, himmelblå, mynte og sitron. En dristig bilder for å lage feilfri manøvrer vil spille på kontraster: det er nødvendig å legge til svart tilbehør og bildet er mer jordet og streng.

Levende rosa

http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/бежова-жилетка-с-джобове-и-качулка-z-0809/

Målet med alle sports klær – skaper både behagelige og estetisk attraktive ting. I dag, takket være en sterk konkurranse, ny teknologi og talentfulle designere, er det ikke vanskelig å finne det perfekte klær for sport som passer dine behov og smaker.

Den rosa farge i idrettsmiljøet, den gevinster: her er det vanskelig å gjøre en feil og gå for langt. Selv dukkens nyanser, balansert komfortable sko og store gensere ser ikke så primitivt og naivt ut. Selvfølgelig bør du ikke rush til hodet i bassenget, og på den totale overflow prøve Rosaen bue, men lyse aksenter og leke med detaljene – verdt det i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *